Op zoek naar de oude fiets forum?

de oude fiets forum
Retro fiets met moderne eigenschappen? Fiets.nl.
Welkom op het leukste fietsforum van Nederland! Om het forum te gebruiken dien je je eerst in te loggen. Overzicht Racefietsen Nieuwe racefiets kopen. Retro fiets met moderne eigenschappen? Wil je een nieuwe racefiets kopen? Stel al je vragen hier! Forum-lid Berichten: 7 Lid geworden op: 08 apr 2014 0952.: Nielsds 08 apr 2014 1131.: Mijn vriendin is door de jaren heen een fervent fietser geworden. Elke dag fietst ze 2x20km naar haar werk. Haar broer en vader gaan regelmatig met de racefiets koersfiets! tochten maken, ze wilt. nu ook graag met hun meegaan. Al jaren kijkt ze vol bewondering naar de oude retro koersfietsen, dit is ook wat ze het liefst zou willen!
Oude fiets herstellen Wereldfietser Forum.
En wat bedoel je met herstellen: komt hij in een vitrinekast onder een halogeenlampje of wil je er op naar Spanje fietsen? Dat laatste is wel de bedoeling als je iets op dit forum vraagt Heb je een foto? Berichten: 3 Lid geworden op: 02 november 2015. Re: Oude fiets herstellen.
Tijdschrift.
Vier keer per jaar brengt vereniging De Oude Fiets het mooie, goedgevulde en informatieve clubblad Het Rijwiel uit. Leden van de vereniging ontvangen het blad gratis. Niet-leden betalen 4 euro per exemplaar. Je kunt de meeste losse nummers vanaf 2006 nog nabestellen zolang de voorraad strekt.
Oude fiets upgraden, wat zijn jullie ervaringen? Wereldfietser Forum.
De auteur aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de geboden informatie of de gevolgen daarvan. Forum Lid Berichten: 13025 Lid geworden op: 28 februari 2003 Locatie: Maastricht x 260. Re: Oude fiets upgraden, wat zijn jullie ervaringen? Bericht door Leon do 03 mei, 2007 1307.:
Renoveren, nieuwe kopen of blijven aanmodderen Fiets.nl.
Ik zou gaan voor optie 2, maar ja, dat ligt ook aan de budgettaire ruimte. Verder zou ik de oude fiets houden als binnenfiest op je tracx. Als je hier voor de ruimte hebt. Veel succes met het maken van de juiste keuze.
Vereniging De Oude Fiets.
Daarom bevat deze site veel informatie over vereniging De Oude Fiets, maar meer nog over de geschiedenis van de Nederlandse fiets. Op deze site vind je heel veel informatie over fietsen. Kijk beslist ook op het forum, dat voor iedereen te gebruiken is maar waar leden van de club meer rechten en mogelijkheden hebben, zoals een online databank met honderden ingescande folders en catalogi.
Forum.
Uitvinding van de fiets. 10 typen fietsen. 10 grote merken. Index oude tijdschriften. Je bent hier.: Javascript is required to use GTranslate multilingual website and translation delivery network. Het is momenteel 6 jun 2018, 13.00. Onderwerpen Berichten Laatste bericht. Tips voor het gebruik van dit forum.
Csrf_uids.
Vereniging.
Je hoeft niet in het bezit te zijn van een oude fiets, belangstelling voor de geschiedenis van het vervoermiddel is voldoende. Leden van de club hebben een zeer uiteenlopend interessegebied: van de hoge bi en de safety aan het eind van de 19e eeuw, tot de sportfietsen en racefietsen uit de jaren tot 1970-1980. Ook veel verzamelaars van documentatie, onderdelen, fietsverlichting en reclamemateriaal zijn lid van de vereniging. Ieder kwartaal een mooi tijdschrift. Jaarlijks gratis special/thema-uitgave. Korting op oude uitgaven. Toegang tot online documentatiebank. Invloed op beleid van de vereniging. Mogelijkheid om andere leden via forum persoonlijke berichten te sturen.

Contacteer ons