Zoeken naar fiets achter fiets

fiets achter fiets
Kinderfietsen koppelen.
Facebook groep Fietsvakanties. Fiets en toebehoren /. Naast de klassieke of echte aanhangfietsen bestaan er ook systemen waarmee je een kinderfiets aan je eigen fiets kunt koppelen. Voorwiel en stuur van de kinderfiets worden hierbij van de grond getild en geïmmobiliseerd.
Aanhangfietsen.
Om ongelukken te voorkomen is het belangrijk afspraken te maken met je kind. De meeste zitten keurig op hun fiets maar er bestaan ook echte fietsacrobaten: fietsen met losse handen, op de pedalen staan, achterstevoren op de fiets, Als je dan plotseling moet remmen is een valpartij zo gebeurd.
Aanhangfietsen met laagste prijsgarantie Internet-Bikes.
Internet Bikes heeft daarnaast ook diverse bevestiging buizen voor het koppelen van een kinderfiets achter een volwassen fiets. De kinderfiets wordt dan vastgemaakt aan de zadelpen van de volwassen fiets en kan zo op een veilige manier meefietsen zonder dat het kind zelf hoeft te sturen.
Aanhangfietsen Fietsersbond.
Met de Follow me, een koppelstuk, of met de Trailgater, een stang waarmee je de kinderfiets achter de fiets kunt hangen. De Trailgator rond de 90 euro is een stang waarmee je een kinderfiets met alles erop en eraan achter de fiets kunt hangen.
Aanhangfiets kopen? Alle aanhangfietsen en kinderfietsen online!
Op Hollandbikeshop.com vindt u een groot aanbod Aanhangfietsen van merken als Raket, Trail Gator, Adams, Golden Lion, ADDBike Roland en Burley. Er zijn twee soorten aanhangfietsen: de complete kinderfiets aan een stang en de halve fiets, die alleen een achterwiel heeft.
Fietsaanhangers en Karren Aanhangfiets Marktplaats.nl.
Follow me tandem systeem. Kinderfiets tot 20 inch kunnen gemakkelijk en veilig achter een volwassenfiets hangen. Als uw kind moe is hangt u de kinderfiets aan het follow-me systeem en uw kind fiets de hele tocht uit. Het systeem is te monteren op een fiets met gewone as de follow me heeft gebruikssporen maar kan nog voor veel familie.

Contacteer ons