Meer resultaten voor oude sparta fiets

oude sparta fiets
Hoeveel is een tweedehands e-bike nog waard?
Als je een nieuwe koopt, wat krijg je dan nog voor je oude elektrische fiets? Ik bel een aantal fietsenmakers op met het verhaal dat ik een Sparta Ion Classic uit 2008 wil inruilen. Allemaal willen ze de fiets eerst aan de computer, voor ze ook maar iets over bedragen willen zeggen.
Vind sparta ion in Elektrische fietsen op Marktplaats.nl.
Sparta ion rx 7 versnellingen met rollerbrakes, verende voorvork, verende zadelpen en batterijverlichting prijs: nu voor 899, soort: gebruikte elektrische fiets frame: heren framehoogte: 53 cm wielmaat: 28" aantal versnellingen: 7 kleur: quick silver / blauw garantie: 3 maanden garantie. Op zoek naar een nieuwe fiets? Verkoop je oude!
Damesfietsen Gebruikt Sparta Marktplaats.nl.
koos en mies. Oude fiets met handrem en axa slot. Ideaal voor een student in de stad. Ook nog zwaar kettingslot. Sparta M-gear plus 21 versnellingen nu bieden. 48 cm vering actieradius nog 58 km. Sparta station fiets. Station fiets van het merk sparta 3 versnellingen goeie stationfiets.
Tk oude antieke 8-80 sparta fiets Fietsen Oldtimers Marktplaats.nl.
De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Terug Fietsen en Brommers. 7000, Heemskerk, NH. OUDE SPARTA 8 80 MEEGROEI FIETS. 8000, Hardinxveld-Giessendam, ZH. Echt oude antieke Opoe/Oma fiets met versnelling.
Sparta-geschiedenis.
Terwijl voor de meeste andere grotere Nederlandse tweewielerfabrikanten de fiets het belangrijkste product was, richtte zich Sparta als nog jonge rijwielfabriek vanaf 1931 nadrukkelijk op de gemotoriseerde voertuigen. De enige andere fabrikant die dat toen en al veel langer ook deed was Eysink.
Oude collectie 2017 Sparta.nl.
Je kunt in het collectie overzicht een fiets toevoegen aan je favorieten. Naar de collectie. Je kunt een favoriete fiets toevoegen door op de toevoegen knop te klikken gekoppeld aan de fiets die je bevalt. Daarna kun je direct in Mijn Sparta de product informatie downloaden van jouw favoriete fietsen.
Geschiedenis Sparta.nl.
Het onstaan van het merk SPARTA. Iedereen die wel eens op een fiets heeft gezeten en in Nederland betekent dat zo goed als iedereen kent het merk Sparta. Voor het ontstaan van het merk Sparta gaan we terug naar het jaar 1917.
Sparta: Alle fietsen van het merk Sparta.
Sparta: Alle fietsen van het merk Sparta. Sparta sedert 1917 de Nederlandse fietsfabrikant uit Apeldoorn. Sparta heeft de nr 1 elektrische fiets, maar bij Fietsonline.com vind je ook een uitgebreide collectie trendy stadsfietsen, robuuste allround fietsen en kinderfietsen. Een ruim aanbod fietsen voor dagelijks gebruik.
Vind sparta in Fietsen Oldtimers op Marktplaats.nl.
Sparta herenfiets met tr.remmen en 3 versn.in hele mooie en perfect onderhouden staatcompleet, met ringslot en originele verlichting. 27 mei 18. oude sparta mini fiets. Banden moeten vervangen worden voor 1 spaak uit achter ook 1 spaak stuk rest voor deze leeftijd mooi.

Contacteer ons