Resultaten voor oude retro fiets

oude retro fiets
Retro fiets met moderne eigenschappen? Fiets.nl.
Bij vrijwel alle wielertoeristen is de fiets niet de beperkende factor in het mee" kunnen komen. Op een 30 jaar oude fiets kun je prima fietsen, mits niet teveel slijtage en andere technische mankement die natuurlijk bij een oude fiets wel meer voor kunnen komen dan bij een nieuwe. Als je een oude koersfiets veelvuldig wilt gebruiken, zul je zelf handig moeten zjin wat betreft opbouw, montage en onderhoud, of daarvoor een fietsenmaker moeten inhuren. Dan is 1000 snel op, vrees ik. Alternatief is een nieuwere koersfiets die er wel retro uitziet.
RETROFIETSEN Retrofietser.nl.
Een retro fiets of bike met singlespeed of fixed gear kopen? Wij hebben 6KU, State Bicycle, Aventon, stads / city of custombuild. Onze nieuwe retro bikes koop je als originele fietsen met de kenmerken van toen. Niets is te gek in de opbouw.
Tweedehands Classics Fietsen 2dehands.be.
gisteren 2020: Arendonk. Oude fiets van het merk LUDO in goede staat te koop. gisteren 1911: Willebroek. Te koop retro koersfiets jaren 80 met 3versn maat 58. Te koop retro koersfiets van de jaren 80 met 3 versnellingen maat 58 in goede staat: De fiets is in goede staat en mag weg voor 100 euro.
FIETSONDERDELEN Retrofietser.nl.
Retrofietser heeft een mooie collectie aan fixed gear, singlespeed retro fietsonderdelen, De retro fietsonderdelen maken uw fiets uniek. Een kleine verandering zoals een paar kurken handvaten of een bruin leren zadel geven een klassieke vintage retrofietser stijl. Kijk ook in onze andere webwinkel http//www.koerspetje.nl/: koerspetjes, fietspetten, wielrenpetten, cycling gloves.
Tilburgse student doet het met vintage fietsen: Op een oude fiets moet je het leren Omroep Brabant.
Hij wil dat zijn fietsen voor studenten betaalbaar zijn. Hij vraagt er 250 tot 300 euro voor: Mijn" doel is dat iedereen in Tilburg straks op mijn vrolijke bikes rijdt. Want tja, op een oude fiets moet je het leren hè."
Vind retro fiets in Fietsen Oldtimers op Marktplaats.nl.
raleigh super course Mk II, retro racefiets. Raleigh super course mk ii, retro racefiets framehoogte: 59 cm omgebouwd naar 5 versnellingen, voor 1 blad frame: reynolds 531 remmen: weinmann. 27 mei 18. Op zoek naar een nieuwe fiets? Verkoop je oude!
Vind retro in Fietsen Racefietsen op Marktplaats.nl.
Nieuwe racefiets kopen? Zet je oude meteen te koop! Op Marktplaats is hij zo verkocht. Retro blauw campagnolo racefiets. Alu 7005 frame, campagnolo veloce 2x10 versnellingen. Het is een smetteloze fiets. Geschikt voor een lengte 165-175m. Zo goed als nieuw.
Vintage Eddy Merckx fietsen zijn nog gewoon te koop Racefietsblog.nl.
Wanneer ik door de stad loop kom ik regelmatig oude racefietsen tegen. De een omgebouwd tot fixie, de ander afgedankt in de fietsenstalling van het station. Aan de staat van de fiets kan je direct zien of de eigenaar een liefhebber is.
Vind vintage fiets in Fietsen Oldtimers op Marktplaats.nl.
De perfecte fiets als eyecatcher aan de muur of in je. De Goorn, NH. Op zoek naar een nieuwe fiets? Verkoop je oude! Op Marktplaats is hij zo verkocht. Benotto racefiets vintage retro. Erg mooie en in hele goede staat benotto racefiets.

Contacteer ons